Întocmire acte deschidere dosar daună

intocmire actePentru a ne asigura că întocmim un dosar cât mai complet vom analiza și parcurge mai mulți pași cum ar fi:
- investigarea împrejurărilor și analiza cauzelor care au dus la producerea evenimentului rutier, tamponari usoare etc;
- consiliere la întocmirea corectă pentru formular constatare amiabilă;
- toate formularele specifice fiecărui asigurator;
- alte acte necesare pentru deschidere dosar dauna la societati de asigurare pentru amiabila: Asirom, Euroins, Generali, Omniasig

Programare și reprezentare în relația cu asiguratorii

programare cu asiguratoriiNu ne vom opri la întocmirea actelor pentru deschiderea dosarului de daună ci ne vom ocupa și de programare pentru constatare la asiguratorul părții vinovate, iar la cerere vă putem reprezenta în fața acestora pentru siguranța unei evaluări corecte. Oferim asistenta in relatia cu principalele firme de asigurare din Romania dar si cu cei care reprezintaasiguratori externi, in derularea dosarelor de daune auto: Euroins, Alliantz, Groupama, City Insurance, Asirom, Omniasig, Uniqa etc

Mașină la schimb pe durata reparației

masina la schimb

Mașina este un bun indispensabil în viața multora și tocmai de aceea dorim să nu resimțiți lipsa acesteia prin auto la schimb pe care vi-o oferim pe toată durata reparației fără nici un cost conform legii nr. 132/2017!

 Programare și urmărire atentă a reparațiilor în service

programare in service În acești ani în care am acumulat experiența necesară să putem observa lucrurile bune și cele mai puțin bune,  am păstrat doar colaborările cu diverse unități reparatoare (service-uri auto) în care am fost mulțumiți de reparația autovehiculului și pentru asta vă propunem cele mai bune soluții dar mai ales putem să urmărim tot parcursul reparației în service.

 Obținerea despăgubirii corecte

obtinere de despagubiri

Lipsa experienței în domeniul auto vă poate crea mici neplăceri când vine vorba despre obținerea despăgubirii in cazul accidentelor rutiere. Chiar dacă urmează să fie reparată mașina sau a fost reparată și urmează plata reparațiilor, există posibilitatea să primiți despăgubiri minime, chiar sub pragul reparației sau chiar uneori să plătiți la service mai mult decât este corect. În ambele cazuri noi vă vom soluționa problema prin procedurile legale pentu obținerea despăgubirilor rca sau a altor despăgubiri auto.

Întocmirea calculației de reparație în sistemul agreat de asiguratori

intocmire calculatie

Despăgubirile oferite la un eveniment rutier pot fi diferite de la un asigurator la altul. Calculațiile reparației se fac într-un sistem de calcul agreat de asiguratori pe care noi vi-l putem pune la dispoziție și putem identifica suma corectă pentru reparația autovehiculului.

Asistență rutieră (tractare auto)

asistena rutiera

Tractarea auto (remorcarea auto) este necesară în multe cazuri, de la evenimentul rutier până la probleme tehnice ale autoturismului. La noi veți găsi profesionalismul de care dau dovadă colaboratorii noștrii la orice oră din zi în care veți avea nevoie in tractarea cu platforma auto. Menționăm că în cazul în care sunteți parte păgubită într-un eveniment rutier din pricina unui alt autoturism asigurat la oricare societate de asigurări, tractarea va fi gratuită!

Verificare și corectare devize de reparație

verificare devize

Putem verifica și corecta devize de la alte unități reparatorii, evaluări daune auto cu repere originale ( OE ), de calitate echivalentă ( OEM ), after market (AM) sau refolosite ( SH ), timpi estimați de reparație oferiți de programe de specialitate în vederea diminuării cheltuielilor.

 Expertize Tehnice

expertize tehniceUnele evenimente rutiere se pot finaliza numai după o expertiză tehnică prin care se dovedește vinovăția.  Aceste expertize tehnice se pot folosi la asigurator dar și în instanță pentru a se dovedi vinovăția sau nevinovăția. Asigurăm realizarea de expertize tehnice obiective și la un preț corect!

Reprezentare juridică în tribunal

reprezentare juridica

Fără să ne dorim se întâmplă ca anumite evenimente să nu se finalizeze favorabil și atunci se poate ajunge în judecată. Vă punem la dispoziție avocați cu experiență în domeniul evenimentelor rutiere care pot soluționa dosarele cu rezultate maxime în condițiile date.

Piese auto

piese auto

Contractele de colaborare pe care le avem cu cei mai importanți distribuitori de piese auto vă garantează un preț competitiv pe piață și o disponibilitate foarte mare a pieselor auto.


Polite RCA

polite rcaRealizăm întocmirea polițelor de asigurare auto RCA și casco la principalele firme de asigurare-reasigurare din România: Asirom, Alliantz, Groupama, Uniqa, City Insurance etc
De asemenea întocmim carte verde pentru Moldova, România, Turcia, Bulgaria, Macedonia, Uniunea Europeană și America.

Centru Consultanță Auto

Oferim servicii complete de consultanță, asistență și reprezentare în rezolvarea evenimentelor rutiere.

Suna acum! 0770 CCAUTO | 0770 222886
Toggle Bar